14/9 2006

The dutch way

0

Zo, the Amsterdamned crib is volledig gekuist en "unpersonalised". Morgen mijn laatste dag op het werk en daarna the highway straight to Antwerp. Een nieuw hoofdstuk in mijn leven, ben benieuwd wat het allemaal gaat geven! Anyway, als ik terugkijk op het voorbije jaar heb ik echt nergens spijt van. Heb mezelf weer een beetje beter leren kennen, wat altijd goed is. Heb ontdekt dat ik het op mijn eentje in een vreemde stad wel red en mijn mannetje kan staan. Dat het werk uiteindelijk niet is geworden wat ik er van verwachtte is jammer, misschien lag het aan mijn aanpak, misschien aan mijn omgeving… dat laat ik allemaal in het midden. Het belangrijkste is dat ik mezelf niets verwijt. Als ik er opnieuw aan zou moeten beginnen zou ik het waarschijnlijk precies hetzelfde doen. Enfin, ‘k moet het allemaal nog eens laten bezinken alvorens een conclusie te trekken en in het verleden zitten ploeteren is ook niet echt aan mij besteed. Maar drie dingen staan al vast:

  • Globaal gezien was het gewoon leuk
  • We zijn weer wat ervaringen rijker
  • The Dutch way ain’t my way

En als je dan heel je hebben en houden verhuisd hebt dan komt Murphy ook nog even om de hoek kijken natuurlijk. Ik sta vrolijk mijn unieke Ikea glazen af te wassen en die oersterke broze glazen breken bij de minste druk. Met andere woorden ik sta daar te bloeden als en rund en gene plakker in de buurt, alle chance dat ik nog ne cursus "creatief met toiletpapier en inpaktape" heb gevolgd.

in Lifelog

Leave a Reply