13/9 2006

Zwartboek

2

Gisteren is hier in de Noordelijke provincie van België (Nederland heet dat dan) de nieuwste film van Paul Verhoeven in première gegaan. Zwartboek heet ie en handelt over WOII waarin een Joods meisje na het bombarderen van haar huis moet onderduiken en uiteindelijk bij het verzet terechtkomt. Zo zijn er al "dertien in een dozijn" van gemaakt hoor ik u denken, en terecht. Maar naar het schijnt is deze echt wel héél en héél goed, aldus radio 3FM deze ochtend. Enfin ik ben altijd al een sucker voor dit soort films dus ik wacht geduldig af tot in de zalen draait in Antwerpen.

 
Wel grappig, ze bellen ‘s ochtends de hoofdrolspeelster, Carice Van Houten, op en de eerste vraag die kerel stelt aan haar is of de gigantisch bos schaamhaar die zij even in de film ten toon spreidt wel echt is! Zo zijn ze dan weer die Nederlanders…
IMDB: Zwartboek
in Stuff

2 Responses to “Zwartboek”

 • En ik altijd maar denken dat vlaanderen de meest zuidelijke provincie van Nederland is… silly me!!

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  Ja, dat kan je wel zeggen.
  Ik vergeef het je hoor!
  BTW: We kicked your ass in 1830 in het Warandepark!

Leave a Reply