13/9 2006

clean!?

0

Whoehooo, voor de derde keer sinds ik hier woon heb ik mijn appartement gekuist. Dus echt met stofzuiger en stofvod en van die chemische producten die je kan vinden bij de Albert Hein in die rekken waar ik nooit kom. Tot nu toe als het echt vuil was dan hanteerde ik "de visual cleaning techniek": alleen het zichtbare schoonmaken. Heb echt een uur staan schrobben aan de schuifdeuren van mijn douche, ik dacht echt dat het mat glas was… niet dus!! Vanaf vandaag ook serveert "kitchenette dipfico" alleen nog maar microwave schotels geserveerd vanuit mijn keuken (as if!). ‘t Is trouwens mijn voorlaatste nacht hier, niks om emotioneel over te zijn. Maar ‘t is wel een beetje raar om ergens nog een paar dagen te zitten waar eigenlijk niks meer is: geen kleren in de kast, geen kaders aan de muur, bijna niks in de frigo, … precies alsof je in Ikea woont. Ge kunt niet geloven hoe blij ik zal zijn als vrijdag de deur achter mij dicht valt om terug naar ‘t stad te keren. Vrijdag komt de huisbaas de sleutels oppikken en nog eens proberen om me een schadevergoeding in mijn kas te draaien… sure, uhu!

in Lifelog

Leave a Reply