12/9 2006

Mosquito Mofo’s

1

Nen dikke WTF voor vannacht!! Ik durf er voor wedden dat niemand in Antwerpen last heeft gehad van muggen deze nacht, want al die "vliegende punaises" zaten in mijn kamer. Wat een hel heb ik doorstaan. Braaf om 12 in mijn bed gekropen en ik hoorde af en toe een neurotisch gezoem maar dacht bij mezelf: ach die steekt één keer dan heeft ie genoeg gezopen en laat hij me met rust. Bon, ongeveer 2 u later was ik helemaal gek geworden van die, in mijn ogen, ene mug. Die bleef maar agressief aanvallen en steken en ondertussen had ik mezelf al helemaal suf gekrabd. Enfin, ik besloot dus ff het licht aan te doen en dat beestje op een gruwelijke manier aan zijn einde brengen (u wil niet weten hoe maar der kwam deo en nen aansteker aan te pas). Dus ikke da licht aan en tot mijn verbazing zat er niet één mug maar 24!!!, yep 24 van die rotbeesten… na een gruwelijke veldslag heb ik er twaalf à dertien naar de muggenhemel geholpen… die andere heb ik maar gelaten voor wat het was en ben in mijnen donsovertrek gekropen en "airtight" afgesloten… voor de luttele twee uurtjes nachtrust die me reste.

Update:
vooral de 200 km van Antwerpen naar Lelystad is geen aanrader met maar 2u slaap achter de kiezen.

in Lifelog

One Response to “Mosquito Mofo’s”

Leave a Reply