11/9 2006

sunday’s @ ease

1

Hèhè, een heerlijke zondag achter de rug. Zondag ochtend vroeg, en dan bedoel ik ook vroeg, mijn bed gaan halen en wezen installeren. Allé een groot deel moet er nog komen maar ik heb tenminste al een matras om mijn hoofd op neer te vleien. De rest zal voor na mijn vakantie zijn. Voor de rest van de dag hebben we enkel genoten van het zonneke. Aangezien ik zowat aan het verhongeren was zijn we in de buurt van het Mechelse Plein wezen brunchen. Leuk plekje en gezellig alleen is de naam van het ding mij volledig ontgaan, dat moet ik je dus schuldig blijven. Anywayzz, later op de middag waren we uitgenodigd door Bompa Plage op taart en happekes, heerlijk was dat. Place 2 be was Skianna op The Leftbank… het zonneke was aardig van de partij dus hebben we eigenlijk niet meer gedaan dan lekkere dingen smullen, babbelen en bakken in de zon. Wat moet ne mens nog meer hebben, vraag ik u!
Later op de avond even gaan eten en wat pintjes gaan drinken met mijn huisgenoot om daarna gelijk 2 lamme tamme in de zetel neer te vallen voor de eerste aflevering van Prisonbreak. ‘t was de moeite moet ik zeggen… das ééntje dat ik ga blijven volgen.
Vannacht ook voor de eerste keer in mijn nieuwe crib geslapen, ge wilt niet weten hoe heerlijk het is om wakker te worden en te weten dat ge niet weer met heel u hebben en houden moet verkassen van jut naar jaar. Iets wat ik het voorbije jaar continue heb gedaan. Tijd voor wat meer stabiliteit en structuur in vida dipfico, ben er aan toe!

in Lifelog

One Response to “sunday’s @ ease”

  • ben al bij aflevering 24 ofsow van prison break! inderdaad eentje om te volgen… lekker verstand op nul en televisie kijken..

Leave a Reply