10/9 2006

Extreem

1

Ik las net via de "StreetBunnies" en artikel op de blog van VB’er Tanguy Veys over 0110. En dat het een regelrechte mars tegen het Vlaams Belang is. Opmerkingen als: "Tom Barman is zelf bij een drugrazzia opgepakt geweest" doen mijn haren ten berge rijzen… Das enkel en alleen opruiende praat, daar komt ge gene meter verder met! Newsflash: we zijn het jaar 2006: zij die nog nooit in contact met drugs zijn gekomen please rise… uhu, ik dacht het al.
Extreme visies of het nu Groen!, VB, SP of weet ik veel welke andere partij is, ik heb er een hekel aan! Het enige waar ne mens een beetje extreem in mag zijn is sporten en voor de rest moeten ze gematigd en met respect voor elkaar door het leven gaan. Doe extreem op u snowboard of in u slaapkamer voor mijn part en hou het daarbij!

One Response to “Extreem”

Leave a Reply