8/9 2006

Clear tha mind

0

Voilà, ‘t is vreemd om je "hebben en houden" op een vierkant meter (iets meer allé) te zien staan. Ik heb hier dan maar een jaar gezeten en toch verzamel je zoveel rommel, dus het grootste deel heb ik dan ook maar in de vuilbak gezwierd… Nieuw hoofdstuk, nieuwe start …

Ik had me daar de laatste dagen nogal druk in zitten maken hoe ik deze hele rommel weer moet overbrengen naar Antwerpen. Maar nu ik het een beetje in dozen heb gepropt en opgerommeld heb is het ineens ook weer opgerommeld in mijn koppeke. Er resten mij hier in Amsterdam nog en paar luttele dagen en ik zal blij zijn dat ze achter de rug zijn. Diegene die mij kennen weten dat ik niet van tussenfases hou: Ofwel ‘t één ofwel ‘t ander, maar vooral niet aanmodderen. Dit weekend ook ineens mijn nieuw appartement in Antwerpen volstouwen. Mijne roomie zal blij zijn dat ik er in trek en ik ook! Bon, ik gaan hier nog wa verder oprommelen.

in Lifelog

Leave a Reply