7/9 2006

Wazig & Weber

3

Gisteren nog eens even een klein stappeke gezet, eerst even naar PS in de Odeon geweest. Iedereen vind het concept hier geweldig alleen komen die Hollanders blijkbaar niet graag buiten in het midden van de week. Vreemd, ze weten niet wat ze missen. Anyway, op één of andere manier bleven de biertjes maar in mijn hand vliegen en eigenlijk bekwam me dat niet zo goed… remember mijn "pita-intoxicatie" vorige week. Maar gelijk ne flinke heb ik me daar professioneel doorgedronken. Later op de avond nog even naar de Weber gegaan in de Marnixstraat. ‘T schijnt één van de populaire pick up places van Amsterdam te zijn, nou niet veel van gemerkt. Maar daar trok ik het echt niet meer en ben ik maar braaf naar mijn bedje vertrokken nadat ik de mijn maaginhoud vakkundig geledigd had boven de WC. Blij dat ik dat gedaan heb want voel me toch prima vandaag en dat had wel even anders kunnen zijn!
‘t Is trouwens duidelijk dat de zomer gedaan is en daarbij ook de overdonderende zomerliefdes. Ik reed vannacht naar huis op mijn "oerhollandse opoe fiets" en zonder overdrijven ben ik wel 20 koppeltjes tegengekomen die gigantisch ruzie stonden te maken. Typisch tafereeltje waarbij één van de twee steeds met de armen gekruist en een kwade/verdrietige blik wegkeek, terwijl de andere rustig voor zich uit staat te kijken…! Vind het altijd een beetje zielig maar ja, thats life!

Hoek Marnixstraat & Leidseplein

in Lifelog

3 Responses to “Wazig & Weber”

Leave a Reply