6/9 2006

Thoughts@Work

2

Voilà, ‘t is weeral woensdag! Nog 7 werkdagen te gaan en dan zit mijn verblijf hier in Nederland der op. Van een aantal mensen hier op het werk wel hele fijne reacties gehad maar voor het overgrote deel boeit het mij niet wat ze er van denken.
Voor de rest is alles is lekker geregeld en binnen 8 dagen vertrek ik voor twee weken naar Frankrijk om ff lekker te relaxen. Allé relaxen zal het niet zijn want ginder wacht me een stuk grond dat van bomen en struiken en puin ontdaan moet worden. Ideaal om me ff constructief af te reageren.
Alleen heb ik wat zever met mijnen huisbaas in Amsterdam(ned) die een onmogelijke som van mij eist terwijl ik een nieuwe huurder voor hem heb en hij gewoon een continu inkomen blijft hebbben. Maar daar passen we wel een mouw aan, ik heb me ondertussen bij vier verschillende advocaten geïnformeerd en die zeggen allemaal hetzelfde…"do not pay"!
Vanavond nog even een stappeke zetten hier in Amsterdam samen met wat collega’s. Misschien de ideale moment om mezelf nog eens professioneel uit den bocht te smijten. En vanaf morgen avond begin ik hier stillekes mijn boeltje in te pakken. Veel is het niet… wat kleren, hier en daar ne fotokader en nen TV. Da zal dus ook snel gefixed zijn! (hoop ik)

in Lifelog

2 Responses to “Thoughts@Work”

  • Sadist die je bent om zomaar op internet te zetten dat je op vakantie vertrekt :p ! Voor mij (en die andere miljoen jongeren) start school weer…

  • Tja, wat kan ik zegen… been there, done that
    :-)

Leave a Reply