6/9 2006

Comment vs dipfico 0-1

5

En na wat zoek en trek werk en een hele reeks comments "per ongeluk" gedelete te hebben, ben ik er achter gekomen waar het probleem zat met de comments die niet meer zichtbaar waren. Blijkbaar werkte Spam Karma niet meer na mijn upgrade naar versie 2 punt huppeldepup. Nu maak ik gebruik van de Askimet-functie die in WP zelf zit en die doet het gelijk ne flinke… Hoezee webkameraden, driemaal hoezee!

in Site

5 Responses to “Comment vs dipfico 0-1”

 • hierzie!

 • Irene said

  Dan zal je mijn commentaar van een kort geleden ook wel gemist hebben. Ik denk dat je een verstandig besluit hebt genomen om weer terug te gaan naar Belgie, alhoewel Nederland je wel zal gaan missen. Ben al een tijdje je collega niet meer, maar vond het prettig met je samen te werken.
  Heel veel succes en geluk toegewenst en mocht je ooit nog “mijn” liedje op een CD’tje weten te branden, dan hoor ik het wel

 • THNX, der waren inderdaad ook leuke momenten, maar eigen geluk gat nog steed boven alles. en dat Cd’ke: wie weet wat de toekomst brengt!

 • NodesktopHero
  Twitter: nodesktophero
  said

  Een geluk gat is altijd een goe gat… nog maar eens de Lay geswitched’ ?

 • just playing

Leave a Reply