3/9 2006

Sunday’s @ ease

0

Sunday’s @ ease zoals ze moeten zijn. Deze ochtend (allé middag) gaan Brunchen op het Falconplein in "Lait Russe". Kei leuke locatie, mooi interieur, gezellig, alles wat ge maar wilt. Alleen de bediening was niet zoals het hoorde. Kan natuurlijk ook een momentopname zijn… let’s give them the benefit of doubt.
Voor de rest van den dag een beetje luieren en chillen… professioneel zetelhangen is hier de gepaste term voor. ‘t Zal een drukke week worden… nog wel wat werk te doen: mijn appartement in Amsterdam oprommelen en inpakken om tegen volgend weekend het boeltje te verhuizen naar Antwerpen. ‘t Is echt tijd dat deze periode achter de rug is. Het constant heen en weer reizen begint op mijn gemoed te werken tijd voor mijn eigen stekkie terug hier aan "den bocht van de Schelde". Alle chance dat ik al een goed appartement heb gevonden bij ne maat! Wordt de ideale mix van cocoonen en van het leven genieten! Can’t wait…

Trouwnes, even gesproken over vorige donderdag. Ik mag dan wel nen dijk van een pita-intoxicatie hebben opgelopen op die bewuste avond. Maar ik heb zo via via gehoord dat er iemand zijne frak in de fik is geschoten, ‘t had bijna NoFrakTopHero geweest.

in Lifelog

Leave a Reply