2/9 2006

Smooth Saturday

3

Van Laundry day is dus vandaag niet veel in huis gekomen, nog te veel last van mijn pitavergiftiging. Wel ff gaan rondcruisen door het stad, terraske gedaan bij de Kapitein Zeppos. En dankzij mijn madam weer een schoon plekje Antwerpen ontdekt, al is het maar om eens even door te kuieren! In het begin van de Leopoldstraat is er een plantentuin. Van mijn leven al muug voorbij gewandeld maar nooit door, deze keer dus wel en ‘t is een ideaal plekske om ff te herademen midden in ‘t stad. Achteraan het parkje heb je een grote serre waar gigantisch veel cactussen staan… jaja cactussen. Toch even gaan kijken. Na nog geen vijf stappen binnen stond de opzichter al naast ons om ons overal uitleg over te geven. Voor zover ge natuurlijk uitleg kunt geven over cactussen. En aangezien ik nogal ervaringsgericht ben moest ik natuurlijk overal eens aankomen. Allemaal geen probleem als ge dat maar voorzichtig doet. Ergens in en hoekske stond er ook ne cactus zonder stekels dus ik denk: "Ik zal daar eens over wrijven" Ik zag de man in mijn ooghoeken al lachen en zeggen: "Daar gade nog dagen plezier van hebben van wat ge net gedaan hebt". Ik trek mijn hand terug en zie dat er tientallen miniscule kleine stekeltjes met weerhaken inzitten… Grappig zenne! Ben ze, as we speak, nog uit mijn hand aan het trekken!

in Lifelog

3 Responses to “Smooth Saturday”

  • Nja, wie niet horen wil, moet voelen ;)

  • pol said

    lachen :-)…
    mocht je dat nog eens willen doen … Stekeltjes zijn er gemakkelijk uit te halen door olie op je bestekelde plek te smeren en tijdje laten inwerken. ( zonnebloem, olijf,…kies maar) . Na een tijd kan je met een doek de stekels er zo afwrijven ..

    grtn

  • t geen ik er uit gelerd heb is om vooral van cactussen af te blijven ;-)

Leave a Reply