1/9 2006

Volcom en pita

0

Gisteren dus gaan kijken naar de voorstelling van de nieuwe Volcom film: Escramble in Café Capital. De moeite waard in elk geval: vette airs, nifty boardslides, and lots of powder… ik had al zin om terug te gaan boarden! Daarna een pita’ke gaan eten ergens op het Zuid (op een niet nader genoemde plek). Man wat ben ik daar vandaag van aan het afzien… misselijk, buikpijn, diaroeha, … en alles wat ge der maar bij wilt… ik ben vandaag altijd te vinden op ongeveer 10m van de pot! Bij gebrek aan medicatie op dit moment heb ik op aanraden van iemand houtskool ingenomen. Ben benieuwd wat dat gaat geven: eeuwenoude rotswandtekeningen in mijn maag, steenkoolsites in mijn darmen, … who knows?

Update:
Ben even bij den dokter geweest en ik heb een mooi exemplaar van een voedselvergiftiging.
Conclusie: NOOIT MEER OORLOG PITA

 

in Lifelog

Leave a Reply