21/8 2006

Tha Weekend Round Up

0

Zoals voorspeld dit weekend een beetje alles en niks gedaan. Wegens (onvoorziene) omstandigheden was mijn humeur dit weekend niet optimaal. Maar niet getreurd, we werken eraan om alles weer onder controle te hebben. In elk geval wel genoten van in Antwerpen te zijn. FF langs de ouders geweest, die vroegen zich af of ik nog wel leefde, wel dus! Zondag vroeg gaan brunchen in de Wattman (waar anders) en dan een beetje rondgelopen. Plots en ondanks het verschrikkelijke herfstweer toch maar besloten om richting Lillo te trekken alwaar de jaarlijkse Sjacherbeurs plaatsvond. Niet dat er ook maar iets te vinden was wat de moeite waard was, ‘t is altijd leuk om er door te wandelen. Alleen spijtig van de regen… En als je in Lillo bent, loop dan even de steiger op van de overzetboot om van het uitzicht te genieten. Helaas had ik te weinig ruimte op mijne GSM om nog meer foto’s te maken, maar geloof me, the view is de moeite.
Zondagavond afgerond in de "Princess of Spoons". Ik was er nog nooit geweest en kmoet zeggen dat het nen aanrader is. We hebben weer iets nieuws ontdekt…
Voor de rest nog steeds een rothumeur, ik denk dat ik vanavond maar enes een toereke ga lopen om de negatieve vibes van me af te schudden! Ik verschiet er toch elke keer van hoe sterk bepaalde dingen invloed kunnen hebben op mijne gemoedstoestand! Bwa, if it doesn’t kill you, it makes you stronger!

in Lifelog

Leave a Reply