18/8 2006

Allrighty: TGIF

0

Voila, ‘t weekend staat weer voor de deur. Veel en niks geplanned. Straks terug naar mijn teergeliefde stad rijden om daar de sfeer wat te gaan opsnuiven en nog eens een pilske te gaan drinken. Das ook al weer ff geleden! Voor de rest gewoon genieten en relaxen. Go With tha flow.
Gisteren voor de verandering nog maar eens Sushi gaan eten. Op zich ben ik daar dus niet zo ne fan van maar als het dan voor mijne neus staat wil ik er toch altijd wel eens van proeven. Het was een “all you can eat buffet” met als gevolg dat ik me maar weer eens heb overeten (met rauwe, dooie vis). ‘t Restaurant in kwestie mist alles wat het ook maar kan missen om het een beetje gezellig te maken en de man die achter den toog staat is ne regelrechte eikel. Maar ‘t was lekker, so who cares…
Voor de rest staat er weer vanalles op til maar zoals gewoonlijk kan ik er op dit moment weer niks over zeggen: To Be Continued

in Lifelog

Leave a Reply