14/8 2006

France, de nouveau

1

Bon, we zijn weer een paar daagjes de wijde wereld (nou ja) ingetokken. Donderdagavond naar Mauroux (Cahors) geknald. Ik ben zo een typeke dat het liefste ‘s nachts rijd, waarom: geen tot weinig files, niet aanschuiven aan de péages en ‘s nachts is het leven nu eenmaal anders en dat vindik heerlijk… maar ‘t enigste nadeel is dat ge de volende dagzo meurg als een konijn zijt. Een paar urekes slaap helpen dan wel maar toch. In elk geval heb ik er weer intzettend van genoten. Helaas zijn de verlofdagen ook volledig opgesoupeerd dus er zit niets anders op dan nu gewoon weer vollenbak te gaan werken. Het terugrijden had ik ene beetje onderschat, ik had verwacht iets vroeger thuis te zijn maar helaas waren we pas om 8u deze ochtend pas in Amsterdam… ff stevig een dutje gedaan om de slaap in te halen.
En zoals steeds heeft Frankrijk mij weer bekoord. Ik blijf erbij, ooit ga ik daar nog wonen… maar eerst nog wat dutjes doen nu!

in Lifelog

Leave a Reply