6/8 2006

Sunday’s @ Ease

2

Gisteren dus even op Linkerwoofer gaan rondkijken. Billie King was de moeite, een beetje een trage start en maar daarna mochten de dames er wel zijn met een mix van Rock en Mellow. Ik hou daar wel van een beetje pit op het podium en dan nog in vrouwelijke vorm… Verder was er nog Kawada, een prima set hadden die jongens uit Merchtem hoor. Ik was echt aangenaam verrast door hun mix van ruigere stukjes en intieme melodiekes. Volgens mij gaan die het nog ver brengen. Voor Absynthe Minded zijn we niet gebleven… er stonden immers croqueskes te wachten ten huize Ferket en dat heeft natuurlijk voorrang op alles hé…
Voor vandaag weer absoluut nen Sunday’s @ ease geplanned… beetje wakker worden, straks met de moenies afspreken en vanavond naar ZVA Openlucht films gaan kijken… ge raadt nooit welke film ze spelen, hoe kan het ook anders Le fabuleux destin d’Amélie Poulain… Whoehooooo, my all time favorite! En voor de rest brengt de dag wat de dag brengt… hoe zei ik dat nu ook weeral: Ain’t life just great!!

in Lifelog , Music

2 Responses to “Sunday’s @ Ease”

Leave a Reply