30/7 2006

Reality Check

1

Een beetje een raar weekend achter de rug. Allé vrijdag en zaterdag toch. Vrijdag rustig aan het Indonesisch tafelen op de Koolkaai: Padi. Plots ging de telefoon over, ‘t was een vriendin van de scouts van vroeger die melde dat ne goeie vriend van mij vorig weekend aan een overdosis gestorven was. Ik had hem al een drie tal jaar niet vaak meer gezien, door begrijpbare omstandigheden. Maar vroeger hebben we veel rottigheid uitgehaald in de Scouts en in de klas… een beetje rondhangen in de buurt met ons skateboard… Was wel volledig van mijn melk. Die gast was altijd al een beetje extreem geweest maar ik had steeds het gevoel dat het wel ok ging komen met hem. Blijkbaar niet dus… ‘t was zo ne goeie kerel, beïnvloedbaar maar ingoed! Naar wat ik heb gehoord had hij zich ingeschreven in een afkickcentrum waar hij eens in de drie weken nen dag buiten mocht. En op die vrije dag heeft hij zich even laten gaan, in combinatie met de warmte is hem dat fataal geworden! Zaterdag naar de begrafenis gegaan, er waren veel vrienden van vroeger maar geen enkele uit zijn recent leven blijkbaar… hij moet heel eenzaam geweest zijn… "een lost soul" zal ze de mis openden. Vreemd, onvatbaar… een beeld uit een ander leven waar ik me weinig kan bij voorstellen.
Het gaat je goed kerel!

in Lifelog

One Response to “Reality Check”

  • Saar said

    Heb er van gehoord. Was er ook niet goed van! Echt gek…

Leave a Reply