25/7 2006

Foggy Summer mornin’

3

Voor moest het u nog niet opgevallen zijn dat het zomer is… het is de laaste dagen, weken gewoon gigaheet. Wel ik was maandag ochtend anders wel evenoverdonderd toen ik terug richting Olland reed. Heb ongeveer drie kwartier in een oerdichte mist gereden waarbij je geen 15m voor je kon zien. Geloof me, op den duur ben je dus helemaal gedesorienteerd. Spijtig genoeg ben ik zonder omwegen op mijn werk geraakt.
(op de foto zie je al wat meer maar toen durfde ik pas mijn gsm pakken en een snapshot nemen)

Foggy Summerday 

in Lifelog

3 Responses to “Foggy Summer mornin’”

  • Renegade said

    Dat is wel ontzettend onwijs man!

  • Je weet toch… dat onwijs vette shit, Bro

  • Renegade said

    Shit?
    Ik dacht dat ze meer vr het groene spul waren ginder

Leave a Reply