23/7 2006

Tha Weekend Round Up

0

Amaai, ‘t was weer een bangelijk verlengd weekend. Vanaf woensdag zat ik in Antwerpen te genieten van alles en nog wat. Nog eens wat tijd genomen om te shoppen, ne mens heeft zo af en toe eens ander spullen nodig.
Woensdag avond even gaan piepen op PreSoiree Beach maar wegens overdadige honger ben ik voor het zingen de kerk uitgegaan en in het Oerwoud nen heerlijke spaghetti gaan eten. Donderdag dus gaan shoppen, ‘t was pokkeheet en met veel tegenzin heb ik me over de Meir gesleept. Shoppen, ik heb er geen probleem met maar op de Meir is het toch wat te veel van het goede …  Donderdag avond hebben we heerlijk van de tango avond aan het Kattendijkdok genoten. Echt mijn favoriete plek tegenwoordig in de Koekestad.
Vrijdagochtend, nou ja ochtend… middag dan maar snel even ontbeten in ergens op de Sint Paulusplaats (ben de naam van het ding vergeten). En dan richting de zee vertrokken: Salsa Feest in Koksijde. Niet dat ik nog maar een beetje salsa ken zenne, maar als achtergrond al liggend op het strand… ik ken slechter dinges! Even een duikje genomen, beetje gepallet …: Life, the easy way. Daar uiteindelijk blijven slapen, na een zangsessie op het strand. Nee, ik kan ook niet zingen maar who gives a *^$. Voor de rest eigenlijk niet veel zaaks gedaan, hier en daar nog wat afgesproken en vooral alles op zen dooie gemakske gedaan. ‘t Leven kan toch zo mooi zijn hé! Morgenvroeg weer vroeg opstaan om richting Olland te vertrekken… maar gezien de vakantieperiode zal dat wel snel gaan. Bon, ik gaan nog genieten van de laatste uurtjes …

Laterzzz! 

in Lifelog

Leave a Reply