19/7 2006

Amsterdam Nights

4

Voilà, ‘t is weer vrijdag voor mij! Morgen en overmorgen verlof genomen om wat te genieten van het heerlijke weer. Vertrek straks na ‘t werk sito presto naar Antwerpen om daar het mooi weer te maken.  Ik zit daar de laatste tijd ook weer veel… wonder why … Gisteren nog even een stappeke gaan zetten in Amsterdam, dat valt ook wel best te pruimen hoor, overal stampvol maar wel een paar bereleuke plekken gevonden om wat de chillen‘. Lekker gegeten in Cafe TuinFeest op de Nieuw Markt: een Tuinfeestburger, das net zoiets als een WattBurger of een Burger Chocolat, onmogelijk om te eten maar wel lekker. Pluspunt is dat ze daar ook weer goeie mojito’s maken, suiker waren ze vergeten maar die hebben we er dan maar zelf in gezwierd. Café Cuba, daar kan je ook weer mojito’s verorberen. Het laatste cafeeke was ook wel de max, geen flauw idee meer hoe dat noemde maar t was er prima vertoeven (zoals ze dat hier zeggen). Mensen komen daar met hun bootje aanleggen en stappen zo op het terras. Enigste nadeel was dat ik mijn sletsen in vergeten was en in die broeierige hitte in je schoenen rondhossen is geen topperke. Time for a spare pair denk ik dan zo!

in Lifelog

4 Responses to “Amsterdam Nights”

 • Renegade said

  Ontzettend leuk!! :p

 • :-),

  “Zijne Opmerkzaamheid” is weer wakker geschoten!

 • Renegade said

  Hij is ook zo ontzettend waakzaam :p

 • Saartje said

  Hey gek!!
  super! mis alle feestjes in tstad! leuk om wat verhalen te lezen!
  Dikke kus

Leave a Reply