20/6 2006

Wat horen we daar in de verte aankloppen…

2

Jaaaaha, ik hoor daar in de verte mijn vakantie aan deur kloppen. Of beter gezegd vanavond ben ik officieel vrijgesteld van alle werkverplichtingen (voor 2 weekjes). Eerst nog een paar dagen verdelen tussen België en Ollandia, concertje van Robbie Williams meepikken en dan naar de zuiderburen van mijn zuiderburen gaan, Frankrijk dus…
Ben wel eens benieuwd hoe dat optreden gaat zijn… Ik laat het jullie wel weten. Verder ga ik mijn vakantie gewoon helemaal à l’aise doorbrengen. Veel zonnen, zwemmen, bakken, braden, slapen … ik ben er gewoon aan toe!

in Lifelog

2 Responses to “Wat horen we daar in de verte aankloppen…”

  • Blogje said

    Concert van de Robbie in Belgie (je weet wel, je zuiderburen), was in elk geval heel goed.
    En geniet ongelooflijk hard van je vakantie hé. En als je nog eens bij je zuiderburen voorbij komt en tijd hebt om een stopje te doen, laat je dan nog eens zien hé. We missen je :-)

  • THNX,

    daar zal ik nog eens werk van maken om langs te komen…

    :-)

Leave a Reply