14/6 2006

Ik hàààààt katten

4

Ik heb het al niet zo op katten voor de hele simpele reden dat ik allergisch ben als de pest voor die eigenwijze stofballen.
Zo ben ik vorige weekend  bij vrienden blijven slapen en na een half uur weer vetrokken omdat heel dat huis "bekat" was en ik dus al niezend en snuitend naar een baksteen onder de brug ben verhuisd. Maar dat was op zich nog te doen. Deze ochtend daarentegen was het andere kroepoek. Omdat het zo lekker warm was had ik mijn deur laten openstaan, sta ik deze ochtend op en zie ik dat er één of andere kutkat heel mijne zetel had onder gekotst… compleet met haarballen en al. Echt, ik was aan het kokhalzen toen ik dat moest opruimen.
Vandaar het plechtig voornemen dat ik vanaf nu elke kat die mijn levenspad kruist ofwel in brand steek of vermorzel onder mijne voet…

emoticon

Dead cat 

in Lifelog

4 Responses to “Ik hàààààt katten”

 • Kiki said

  Heel “zen” daar in Nederland precies…

 • Renegade said

  @ Kiki -> LOOOOL

 • Renegade said

  Ben je trouwens zeker dat het een kat was en nie gij na enkele Mochito’s en stukskes tapit plein te veel :p?

 • HUH,

  pretty sure dude!

Leave a Reply