12/6 2006

Time 2 Chill

1

Eindelijk nog eens rustig thuis. ‘t Was weer een leuk en vermoeiend weekend. De voorbije drie weken was dat trouwens de overheersende trend. Wijselijk heb ik me dus voorgenomen om het een beetje op een lager pitje te draaien de komende dagen. En dat komt perfect uit want ze komen woensdag mijne Fatboy leveren. Daarin kan ik me professioneel in neersmijten en rustig naar de voetbal kijken of een beetje pitten in het zonneke. Weet je wat ook leuk is aan wonen bij de Noorderburen? Dat is Veronica, ja inderdaad, de TV zender van de Pin Up club. Die draaien ze helaas niet meer maar ze hebben voor tijdens het WK een leuk alternatief: het WK Lingerie… Schaarsgeklede dames die penaltys knallen. Hoe verzinnen ze het en vooral hoe krijgen ze die vrouwen zover… Anyway, ‘t is mooi om zien!

in Lifelog

One Response to “Time 2 Chill”

  • Highfly said

    heb er ook ene..super hé :)

Leave a Reply