4/6 2006

Sunday’s @ Ease

0

Moeha, weer een verlengd weekend achter de kiezen se. Voor de gelegenheid resideer ik een heel weekendje bij de ouders: in het groen, met fluitende vogeltjes die je ‘s ochtends wekken… vrolijke bedoening zenne. Gisteren nog een klein stapje gaan zetten in het Antwerpse: ‘t Blijft toch nog steeds mijn favoriet! En aangezien dat het Sinksefoor was heb ik van de gelegenheid gebruik gemaakt om nog eens op het ReauzeRad te gaan en de stad vanuit vogelperspectief te bekijken. Schön sehr schön, vooral als ge al een gros mojitoo’s verwerkt hebt.
Voor de rest van weekend zalt gene vette zijn vandaag rustig naar den tennis kijken en misschien vanavond nog een klein stappeke zetten. Misschien als ik mij morgen wat fitter voel dat ik me naar de artificiele sportomgeving begeef….

in Lifelog

Leave a Reply