29/5 2006

Brossac MMVI

0

Lap, das weer voorbij gevlogen het weekend in Brossac. In vliegende vaart naar ginder gebold en waarschijnlijk ook 2 keer geflits, ik hoop dat ze daar niet te goed zijn met hun administratie maar ‘t zijn Fransen dus ik maak een goede kans …
‘t Weer was de eerste 2 dagen niet om over naar huis te schrijven maar dat kon de pret niet drukken een beetje de omgeving verkennen: Over prikkeldraad kruipen en door doornbossen kruipen (Nadine vond da de max), vertederd worden door een Flock Puppies en ‘s avonds wat pintjes drinken.
Dag 2 hebben we in Aubeterre doorgebracht, een vleugje cultuur en veel meer Pastis en Pineau de Charente. Ter voorbereiding van het feestje ‘s avonds hebben een partijtje Oud Frans Sumo worstelen gespeeld. Gevolgd door een feestje onder de blote hemel vergezeld van pintjes en dit alles met het goedkeurende oog van DJ Vylem
De volgende dag heeft de zon zijn verloren tijd netjes goedgemaakt, en aangezien we allen redelijk brak waren van de vorige avond hebben we gewoon ons poep op het strand gelegd om lekker aan te branden (‘t doet nog pijn). En wat hoort er bij goed weer? Juist ja, pintjes BBQ en een feestje… (again)
‘t Heeft me echt deugd gedaan om een paar dagen volledig te ontspannen en genieten… en weet ge wat? Nog een maand en ik ben weer weg, Olé!

in Lifelog

Leave a Reply