20/5 2006

Tha Weekend Plan

1

Aaaah, eindelijk weekend. Ik heb me echt door de week gesleept… weet niet hoe het komt maar de fut is er even uit. Misschien ben ik wel toe aan vakantie. Mijn leven is de laatste zes maanden nogal drastisch veranderd, tijd om ff te bekomen. Dat komt dan mooi uit, nog slechts een luttele 2 daagjes werken en dan trek ik er een paar dagen tussenuit. ‘t Zal me deug doen om even tussen vrienden te zitten, wat te chillen, een beetje feesten, … ik heb er zin in. Zondag, gaat de Bompa Surf weer lekker surfen maar kan er helaas niet bij zijn. Had er anders wel zin in, lekker op het (waarschijnlijk nog ijskoude) water dobberen… volgende keer dan maar.
Voor de rest van dit weekend ga ik het rustig aan doen, kappertje doen en dat is hoog tijd… misschien laat ik het nog eens helemaal afscheren!

Tune of the weekend: Gnarls Barkley –> Crazy

in Lifelog , Music

One Response to “Tha Weekend Plan”

  • dramoghe said

    Zalig liedje dat van Gnarls Barkley! Ideale weekend-track als je het mij vraagt!

Leave a Reply