14/5 2006

Domestic Day

0

Vandaag nog eens alles op orde brengen hier @ the crib. Het stof begint zich weer redelijk te manifesteren, de afwas van drie dagen doen en nen berg strijk (maar die laat ik voor wat het is). En der ligt nog een hoop administratie die nog eens bekeken moet worden. Ik had er gisteren nog over op een terrasje, tussen 2 plensbuien door, dat je die dingen meestal zo lang laat liggen dat er een gigantische hoop ligt en dan wil je er helemaal niet aan beginnen. Wel ik beloof plechtig dat ik mij er vandaag door worstel. Moet trouwens dringend ook eens werk maken van mijn verblijfs en parkeer vergunning hier. Dat parkeren kost hier gewoon stukken van mensen. Voor een arm kan je hier een halve dag parkeren bij wijze van spreken. Maar eerst een lekker bakje koffie zetten en ontbijten op mijn zonnig balkon…

Update:
Net even gaan lopen in het park… het gaat slecht met de conditie, zéér slecht!

in Lifelog

Leave a Reply