8/5 2006

Tha week Round up

6

Best wel een leuk weekend gehad, de afsluiter was redelijk Murphy maar dat is een detail. Antwerpen dus nog eens een beetje aangedaan. Zaterdag gaan slapen "Chez Les Parents" omdat er een feestje was van vrienden in de buurt, dus op wandel afstand van thuis. ‘t Was best gezellig, maar de vermoeidheid van het vorige weekend en de escapades tijdens de week zaten nog in het bloed, extreem laat is het dus niet geworden. Zondagochtend was heerlijk, wakker geworden en een lekker ontbijt op moeders wijze verorberd. Buiten in de zon met de voeten in het gras, fluitende vogeltjes, ja … ik was vergeten hoe heerlijk dat is. Zondag nog eens Old School door Antwerpen gekuierd… Pintjes in de Wattman, slenteren door de Kloosterstraat, croqueske in Take 5 minutes in Paris ,… Heerlijk! Enfin, ik dus bere-relax terug naar Amsterdam vertrokken voor nog een paar uurtjes op de bank het weekend uit te luieren. Om 8u daar aangekomen, met mijn handen vol dozen en rommel die mee binnen moest, probeerde ik vrolijk de sleutel op mijn voordeur… Dat bleek dus niet echt goed te gaan, in de haast en door mijn ongeloofelijke slaapkop had ik de verkeerde sleutelbos bij! O Murphy, what have I done to deserve this! Na een scheld en vloektirade,  waar de halve buurt van op straat stond, concludeerde ik dat er weinig aan te doen was. ‘t was tenslotte mijn eigen vette schuld. Dus terug mijn Go Kart in om terug naar Antwerpen te trappen… Dat overkomt me dus geen tweede keer!

in Lifelog

6 Responses to “Tha week Round up”

 • jos vorkmans
  Twitter: nodesktophero
  said

  No kiddin’ ? Ne dubbele antwerp A’dam….ouch.

 • Renegade said

  LOOOOOL
  hebt da voor :)

 • babsie said

  oh néééééééééééééé. ge kunt het niet verzinnen, zoiets, dus ‘t zal wel waar zijn. :-S

 • verzinnen, ik heb GVD wel wat beter te doen hoor dan zinloos heen en weer te karren ;-)

 • T said

  ..serieus op de gelegen…

 • Anneke said

  schoon maar loemp :-)

Leave a Reply