23/4 2006

Tha Weekend Round Up

0

Wat was ik vrijdag blij dat het weekend was. Eindelijk tijd om wat uurtjes bij te slapen. En het goede voornemen van 2x  per week te gaan lopen heb ik mooi gehaald, vrijdag terug 40 min gaan lopen. ‘t Ging wat moeizamer omdat de benen wat stijf waren maar we hebben het volgehouden Komt ge trouwens veel schoon vrouwen tegen, die blijkbaar een betere conditie als ik hebben (nu nog). Daarna lekker en veel te veel gaan eten bij nen Italiaander waar ik de naam van vergeten ben. En omdat het weer een tijdje geleden was dat ik mojito gedronken had, zijn we dat even gaan rechtzetten. Ik heb daar wel zaterdag de tol voor moeten betalen, de combinatie moe zijn en mojito’s was niet echt ideaal. Maar daar had ik vrijdag nog geen last van.

Zaterdag had ik besloten dat ik nog wat kleren nodig had, dus de Kalverstraat in getrokken. Ik vond niet echt mijn ding.  Na de zoveelste winkel waar ik mijn meug niet vond kom ik bij een winkel waar ik wat rondkijk. Komt er een schattig meisje, van 17 denk ik, naar mij:

Zij: "Kan ik je ergens met helpen?"
Ik: "Nee hoor, ik kijk f rustig rond" In de hoop dat ze mij liet voor wat het was.
Zij:"Ok, dan kijk ik met je mee rond" die liet zich duidelijk niet afschepen.
Na wat passen en proberen had ik nog niet echt mijn zin gevonden
Ik: "Nou, ik kijk wel verder even alleen verder"
Zij: "Wacht nou, ik ben nog niet klaar met je" Ooowkeee dan

Toegegeven, ze heeft uiteindelijk de goeie broek gevonden. Als ik ooit een winkel begin dan neem ik haar aan, een beetje pusherig, maar toegewijd en ze verkoopt en schattig ook.
Na vier uur rondlopen in die waanzinnige massa, hebben we het maar voor bekeken gehouden. De rest van de dag dag avond wat gecocooned en strijk gelegen van de koppijn (Eigen schuld).
Vrijdag ook nog ergens een leuke winkel vol met leuke spullen tegengekomen, daar moet ik zeker eens binnenspringen. Ben trouwens al een eeuwiheid op zoek naar een oude wereldkaart en ik vermoed dat ze die daar wel hebben. Alleen ben ik nu vergeten waar die winkel nu precies was, ergens in de 9 straatjes, vergelijkbaar met de Kloosterstraat in Antwerpen.
En eindelijk ook een boekenwinkel gevonden waar ze mijn favoriete boekenreeks verkopen, dan hoef ik niet steeds naar Antwerpen te bollen als mijn boek uit is. Bon, voor de rest van de dag zal het dipfico @ ease modus zijn.

in Lifelog

Leave a Reply