16/4 2006

Sunday’s @ Ease

3

Sunday’s @ Ease, dat is weer even geleden. Ik schat zo een maandje of 5. Gewoon heerlijk uitslapen, rustig nog verdoofd door je appartement lopen wachtend op een helder moment om in actie te schieten. Lekker eitje bakken en met de krant aan de ontbijttafel, de zon die heerlijk op je voeten schijnt, deur van je terras dat openstaat en een fris briesje binnen laat glijden. Straks even gaan lopen in het Vondelpark (als ik uit mijn luie zetel geraak). Ja dat lopen, dat is nog niet zoals het zou moeten. Stoppen met roken is er ondanks de goede voornemens nog niet van gekomen. Eerlijk ja, ik schaam mij er rot voor. Maar de klik in mijn kop is nog niet gemaakt, ondanks dat het mij niet altijd smaakt, dat het stinkt en slecht is voor me… blijft deze jongen lekker verder dampen. Enfin, mijn tijd komt nog wel!
Gisteren was het dus de bedoeling dat ik die FatBoy op de kop zou tikken maar via een collega is daar een interessant tegenaanbod gekomen dat ik onmogelijk kon weerstaan…. you know how I feel ’bout gadgets uh… Verder gisteren niet veel zaaks gedaan, wel een oblogatoire stop gemaakt bij Gary’s Muffinplace daar kan je heerlijk chillen met wat Baggels, koffie etc… Enfin genoeg gezeverd… ik ga van het goeie weer genieten!

in Lifelog

3 Responses to “Sunday’s @ Ease”

 • Renegade said

  Ik denk da k eens tot A’dam ga komen

 • Gewoon doen, en mij bellen

 • Iris said

  Hey Mister Mister!!!

  ff laten weten! we gaan er ene drinken met de klas, dus als je kan kom af he!
  6 mei, tegen 8u, half 9 aant school

  I’ll call you!!

  btw, heb jij geen skype ginder in het verre hollandica?
  xxxxxx iris

Leave a Reply