14/4 2006

Tha week Round up

0

Hopsa, we hebben er weer een druk en productief weekje opzitten. Ben blij dat het een verlengd weekend is. Vanavond nog wel even over een weer rijden naar Brussel om een paar collega’s een polleke te gaan geven. Zij gaan andere horizonten verkennen. Who can blame them! Ben deze week naar mijn petekindje gaan kijken. Echt helemaal vertederend hoor, zo lief, zacht en hulpeloos, niet normaal… ne mens zou er helemaal week van worden. Voor de rest deze week veel uit gaan eten, niet altijd zo speciaal maar wel de lekker en gezellig. Gisteren voor het eerst in mijn leven Sushi gaan eten, ik heb het nou niet zo echt met dooie rauwe vis, maar ik moet eerlijk toegeven dat het overheerlijk en vooral overvloedig is.  Het Grand Café Tokyo serveert tussen 20 en 22u sushi a volonté… (all you can eat baby) aan 23 euro. Daar hebben we ons nu eens goed laten gaan. Voor de gezeligheid moet je het daar niet doen (maar in welke chinees of japanner wel?) maar het gezelschap doet natuurlijk wonderen. Ik denk dat ik me morgen ok maar eens een zitzak ga aanschaffen, je weet wel: zo een ‘oversize bonenzak’ waar je als je er éénmaal inzit in de verste verte niet uitgeraakt of wilt uitgeraken. Lijkt me heerlijk om in te chillen…

in Lifelog

Leave a Reply