8/4 2006

Time 2 chill

0

Zoals verwacht gaat er vanavond niet veel in huis komen van stappen. Ben lekker 2 filmkes gaan huren… Der Untergang & Kill Bill II . Ik vind dat ik het echt wel verdiend heb om eens een paar dagen de Panda uit te hangen in de zetel en ff wat genieten van mijn nieuwe (opgeruimde en opgekuiste) thuis…. Dus nu een culinair hoogstandje ineen meppen (burger tussen een pistolet) en dan met de voeten omhoog de zetel in. Ben ondertussen ook mijn WiFi gaan kopen, maar helaas heb ik dat spel nog niet aan de praat gekregen, morgen second try! moet ook nog eens wat tijd pakken om mijn laptopke opnieuw in orde te brengen. Ben al mijne muziek kwijt (13 gig), alle links, etc,… maar das iets voor een regenachtige weekavond ofzo… Allé, ik duik de keuken in!

in Lifelog

Leave a Reply