7/4 2006

Wazaaaaaaa

1

Murphy has been my companion for the rest of the week… ik ga der niet veel woorden aan vuil maken. What’s in the past stays in the past. Beter eens kijken wat er dit weekend op het programma staat. Morgen eerst eens wat praktische aankopen doen om mijn wireless hier in de lucht te krijgen en andere prullen. Verder nog wat leuke plekjes zoeken/opzoeken en Le soir nog eens een kijkje nemen in het nachtelijke stadsleven! Zondag even gaan brunchen in één of andere keet niet ver hier vandaan… mooie bediening aldaar! Ideaal om zondag ff  uit te chillen! Maar het kan ook allemaal anders lopen omdat mijn petekindje momenteel aan het bedenken is wat het juiste moment zou kunnen zijn om deze aarde te betreden… Ik kan eigenlijk niet wachten tot het zo ver is.
Presoiree was echt een topper deze week hier, heb me uitstekekend geamuseerd, iet of wat te veel Hollands afwaswater gedronken. But hey, a beer is beer!

in Lifelog

One Response to “Wazaaaaaaa”

  • T said

    Neen Niko neen, een bier is niet zomaar een bier !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply