4/4 2006

Hello Murphy III

0

where art thou… Oh, here you are. Wat een pokke 2 dagen heb ik achter de rug. Sinds een paar dagen kreeg ik mijn net geactiveerde internet niet meer aan de praat thuis, dus na wat vloek tierwerk en met onschuldige voorbijgangers smijtend had ik me daar bij neergelegd. Maandag op het werk begint mijn laptop een beetje marginaal te doen en nog geen half uur later geeft dat ding er gewoon de brui aan… infected with tha poison, een trojan virus… Daarom deed mijn internet thuis het dus niet meer. Alle chance dat ik nog net een halve backup had gemaakt van al mijn critische data (klinkt lekker hé, critishe data). Enfin, daar gaan we niet over zagen, ik mezelf gedepaneerd op een interim pc’ke. Mooi aan mijn rapportering begonnen. Tegen 19u was die volledig af… besloot die PC (Pokke Computer) het ook even mooi op te geven… 3 u werk gewoon weg… niets aan te doen gewoon opnieuw beginnen! Uiteindelijk is alles wel op zijn pootjes terecht gekomen. Maar der waren behoorlijk wat mensen die me vroegen waarom ik zo met een donderhumeur rondliep… in tegenstelling tot anders.! Anywayzzz, alles is toch nog goed gekomen: de rapportering is fixed, Laptop is fixed, en internet doet het weer, niks an het handje dus! En eindelijk kan ik volgend weekend eens rustig in amsterdam blijven en chillen, daar ben ik gigantisch hard aan toe en morgen nog even een PreSoireeke doen.

in Lifelog

Leave a Reply