1/4 2006

Antwerpen: The End (Fir now)

1

Eindelijk, maar dan ook gigantisch eindelijk is mijn appartement in Antwerpen leeggemaakt en ondertussen al weer bewoond. Het is dus gedaan met verplicht over een weer rijden tussen Amsterdam en Antwerpen. Mijn officiele thuis is nu in Amsterdam en in Antwerpen heb ik geen poot meer aan de grond. De laatste 2 nachten heb ik al bij vrienden gelogeerd en deze laatste nacht ben ik zoals jààààren geleden nog eens in mijn eigen oude bedje bij mijn ouders gaan slapen. ‘t Was wel een beetje grappig, zo terug stilletjes op mijn sokken de trap op gaan, de vertrouwde geuren ruiken, die ik 22 jaar aan een stuk heb geroken toen ik daar woonde: memories… . Voor vandaag is er weer een wederkerend thema van kracht. Nu dat de verhuis en de stress die daar met verbonden is achter de rug is heb ik nog maar eens besloten om te stoppen met roken, we zien wel waar het ons deze keer brengt. Maar ik wil terug zo graag die niet naar rook stinkende jongen zijn vandaar deze oprechte poging poging.

in Lifelog

One Response to “Antwerpen: The End (Fir now)”

  • Renegade said

    good luck
    ben dat ook ‘ergens in t jaar’ van plan

    foto s vd t nieuw app?

Leave a Reply