25/3 2006

What a week…

1

dat kan je wel zeggen! Weer ontzettend veel uurtjes geklopt, dinsdag tot één uur op the workin’ place gezeten. Verder weer wat kleine pasjes in Amsterdam gaan zetten. Wat me wel opviel is dat het daar momenteel niet bruist van het leven. Kan aan de examens liggen die momenteel aan de gang zijn, de lente die nog een beetje uitblijft, of ik die naar de verkeerde plaatsen ga. Wel weer een paar leuke plekjes gevonden: L’Express in de Utrechtse straat, een pseudo frans resto maar heel gezellig ingericht en overheerlijk voedsel… Dat ligt dus in een straat die uitkomt op het Rembrandtplein, wat volgens de Amsterdammers een topper van een locatie is om te gaan stappen, tot zover niet veel van gezien. Heel dat plein wordt omgeven door neonlicht en reclame, not my kinda thing. Maar dat kan nog veranderen natuurlijk. Bon ik ga verder spullen in dozen steken. Laterzz

in Lifelog

One Response to “What a week…”

Leave a Reply