18/3 2006

Sober Saturday’s: the revelation

0

Ha, zonnestralen, warmte (uit de wind dan toch) het kriebelt en beweegt, … de lente komt eraan! Das weer iets om naar uit te kijken, ik heb het zo goed als gehad met die grauwe grijze dagen.
De week was druk, vermoeiend maar bevredigend… ik heb me gisteren avond dan professioneel in de zetel gesmeten en niet gebougeerd voor de eerste uren. Resultaat… ik ben zo fris als een hoentje vandaag. Das al een paar maand geleden dat ik een zaterdag beleef zoals hij eigenlijk zou moeten zijn. De vorige exemplaren waren steeds beneveld, hoe dat komt kan ik me niet precies meer herinneren Ondertussen ben ik weer even in de Koekestad om de laatste dingen in mij stulpje in MC Donaldsdozen te proppen. Das trouwens ne goeien tip: als ge verhuisd of gewoon dozen nodig hebt, moet je op een rustig moment even binnen springen bij de MC Donalds achter je hoek, die weten er geen blijf met! Dus als alles goed loopt ben ik "Homeless in Antwerp" vanaf 1 April. En omdat de stress en zever van over een weer rijden dan zo een beetje achter de rug is heb dan ook maar ineens besloten om dan te stoppen met roken… je weet maar nooit! Zoals reeds gezegd een drukke week achter de rug, vele uurtjes geklopt… en tegen het einde van de week sloegen de uurtjes terug. Maar ook weer even mijn neus in het Amsterdamse bruisende leven gaan steken. Bij toeval (ahum) heb ik een kroegje gevonden waar ze een sublieme mojito schudden… die staat dus als een mijlpaal in mijn geheugen gegrift. Verder nog eens gaan eten in een indonesich restaurant: Kantjil en de Tijger, geen uberqualität maar wel de moeite waard om eens binnen te springen… en btw de Kantjil heb ik niet gezien maar der liepen wel tijgers rond… Morgen nog eens een squashke gaan doen, ben benieuwd hoe erg het met mijn conditie gesteld is! Laaterzz!

PS: vanaf 28 mrt heb ik weer internet ter beschikking @ the crib en uiteraard volgen er dan ook weer meer updates!

in Lifelog

Leave a Reply