26/2 2006

A new home, a new life

8

Olé, de kogel is door de kerk. Gisteren heb ik de bevestiging gekregen dat ik het appartementje dat ik op het oog had mag intrekken. Das een pak van mijn hart, want het is (naar het schijnt) helemaal niet evident om aldaar een stekje te vinden. Ik heb er dus drie dagen over gedaan, narf!! Vanaf ik dat appartement binnenkwam wist ik dat ik het moest hebben. Prachtig gewoonweg, niet zo groot als wat ik in Antwerpen had maar het is er gewoon mooi en gezellig… wat wilde dan nog meer. Om dan nog maar te zwwijgen van de buurt.

Voorkant

Dinsdag ga ik mijn poot onder het huurcontract plaatsten en de sleutels in ontvangst nemen. I just can’t wait! Dus in principe kan ik er woensdag intrekken. Dringend tijd om de boel hier eens beginnen op te rommelen… overgangs fase, olé! Maar eindelijk is het over en wéér rijden zo goed als achter de rug… de weekends zullen geen rush worden maar gewoon weer relax en onbezonnen… Ik zal me ook maar eens een fietsje aanschaffen om rond te cruisen al ginder!

in Lifelog

8 Responses to “A new home, a new life”

 • Proficiat. Koop wel ineens ook een goed slot voor die fiets, of ze stelen hem ginder ook ;-)

 • Proficiat man! Veel plezier met je nieuwe stekkie. Maar we gaan je toch af en toe ook nog wel eens beneden de moerdijk zien hopelijk hé? :-)

 • JDB said

  Allez jongen , da’s ongeveer wel den beste coté van Amsterdam. Een tip , s’nachts ni gaan wandelen in het Vondelpark hé :-)

 • Alléz Jean,

  wij met zen tweetjes in Vondelpark :-)
  Dat moet toch lachen zijn

 • Renegade said

  Ik ga nr depeche mode de 26/03
  Wees gewaarschuwd want ik zal dus in uw nieuwe ‘tstad’ zijn :)

 • Anneke said

  Amai,super maat!!!
  Maar voor mij hoeft da park niet zulle,tafeltje,stoeleke,glaasje wijn aan da grachtje …….meer moet da nie zijn eh ;-)

 • Gij zijt altijd welkom eh Annneke!

 • Kiki said

  Schitterend! Proficiat hè. Moeten we nog helpen verhuizen?

Leave a Reply