19/2 2006

Hello Murphy…

0

longtime not seen… Enfin, aangezien ik gisteren redelijk op tijd in mijn "Klaas Vaak-mobiel" lag, dacht ik maar meteen om mijne zondag in een schoonmakende bui door te brengen, ‘t is tenslotte 3 maand geleden dat ik nog eens met een vod door mijn appartement ben gelopen. Des zondags stond ik op om mijn dagelijks bakje koffie te reproduceren. Na twee stappen in de keuken kreeg ik een vochtg koud gevoel aan mijn blote voeten. Een snelle blik naar beneden leerde mij dat de gehele keuken in een overvloed van water stond. De planning was om rustig wakker te worden en dan aan de kleine schoonmaak te beginnen. Maar Lord of Gravity dacht daar dus anders over. Ikke dus direct met dweil en emmer de plas te lijf gegaan. Nou dat liep vlot, dan maar ineens door werken… gang, slaapkamer, living… en daar stond hij weer om de hoek te kijken. Op mij standaard Ikea kast staat een mooie hangplant… net toen ik klaar was met heel de woonkamer te kuisen draai ik me om, blijf hangen aan de tentakels en het hele zootje pleurt naar beneden… zand over heel de ruimte, zand over mijne kop, … Dan maar weer opnieuw beginnnen. Enfin, uiteindelijk stelde het allemaal niet veel voor maar ik had me mijn zondag ochtend wel ff anders voorgesteld. Binnen een uurtje gaat Kim de finale van de Diamond Games spelen, daar ga ik me ff professioneel in de zetel voor zwieren en gewoon "Lazy Sundays- gewijs" de namiddag laten passeren.

in Lifelog

Leave a Reply