13/2 2006

Tha Weekend Round Up

0

Redelijk rustig weekend achter de rug. Donderdag al terug gekomen uit het Verre Noorden om een portie vertier op te scharen in Brussel. ‘t Was plezant al daar in de buurt van de St-Gorikshallen. Dat er dan vrijdag een iets moeilijkere dag op de boterham lag namen we daar met plezier bij, ik was voor de gelegenheid nog maar eens in Vilvoorde gaan werken, fijn om wat mensen terug te zien. Anderzijds, als er nog ene in geprobeerd Hollands probeert te vragen hoe het in Nederland is dan zal ik ff professioneel een broodje kroket door zijn mond duwen. Ik ben die vraag zóóó beu hé! Maar ‘t is wel sympatiek dat ze het vragen natuurlijk… Vrijdagavond ben ik dan maar weer vakkundig de panda gaan uithangen in mijne zetel. Des zaterdags, daar heb ik over het algemeen weinig aan om dat ik dan van Jut naar Jaar moet hollen om vanalles te regelen… Uiteindelijk ‘s avonds in de Zeppos een hapje naar binnen gewerkt. Voor de rest: buiten gewerkt te hebben niet veel bijzonders uitgestoken. Wel heb ik nog 2 filmkes bekeken 1 super goeie en de andere was gewoon zo slecht dat ik hem halverwege heb afgezet:

  • The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy: Topfilm, aburd en astereotyp met droge engelse humor
  • Druides: zou over het leven van Vercingetorix moeten gaan , maar het geheel is zo slecht verfilmd. Ik had elke keer het gevoel dat ik wanneer er van scène veranderd werd ik een uur in slaap viel want er zaten zo een gaten in… en die acteurs dachten dat ze als Galliers krachtig moesten overkomen, dus in de plaats van gewone conversaties bulderden ze hun lijnen af, inclusief de vrouwelijke acteurs… misselijk slechte film, de eerste 45 min toch want daarna heb ik die DVD uit mijn DVD-speler gezwierd.
in Lifelog

Leave a Reply