6/2 2006

Essenza del Musica

1

‘t Is weer een hele tijd geleden dat we mijn muzikale wekelijkse voorkeer op een rijtje hebben gezet. Tijdsgebrek, een te dure hotel internetverbinding en nog wat drogredenen liggen hier aan de basis van. Maar niet getreurd we hebben dus wel de tijd gehad om nieuws of oud nieuws te (her)ontdekken! Here we go:

  • Pixies: Surfer Rosa
  • Alien Ant Farm: Attitude
  • Rammstein: Amour
  • This Mortal Coil: Song to the Siren
  • Billy Bragg: A new England

Verder moet je ook eens op de site van GVA gaan kijken naar een nummer gemaakt door de groep Redaxe (de GVA redactie). Geïnspireerd op "Het Land van…" gezongen door Baas B. en Lange Frans hebben zij er "De stad van …" gemaakt. Ok, vocaal gezien is het geen hoogstaand stukje: maar de tekst gaat over Antwerpen en dat kan alleen maar zieltjes bekoren…
Hier te beluisteren en hier is de tekst te vinden

in Music

One Response to “Essenza del Musica”

  • T said

    die Redaxe… serieus op de gelegen als ge het mij vraagt…

Leave a Reply