30/1 2006

Scary Ski am Warth

1

Heerlijk was dat seg, zo even een weekje weg van alles, in een (meestal) met zon overgoten Warth. Na een redelijk relaxe rit konden we ons verwonderen aan een prima hotelletje, perfect geregeld door confrater Highfly, perfecte kamers en jadie bla bla bla. De Sauna en Wellness ruimte, ja daar was het fijn vertoeven. Enfin, het ging ‘m eigenlijk over het boarden. Wel voor mijn tweede jaar op rij op een sneeuwschup ben ik eigenlijk best tevreden. Dankzij onze twee poeierspotters (Vorkmans en Highfly) heb ik af en toe mogen genieten van een heerlijk stukje cruisen door ongerepte sneeuwvlaktes. Dat ik daar ene keer bijna ne crise cardiac aan heb overgehouden wegens een diepsneeuwwandeling van formaat neem ik er (achteraf) graag bij. Ook ene keer afgehaakt, poeier.. ok…. maar dat was gewoon nen afgrond. Kortom ik was zeer tevreden.
Skiën, dat staat gelijk mit einem Rodelabend. De koude trotserend met hartverwarmers aangeleverd door HIBEB  en Foobar knalden we de baan af… plaastelijke sneeuwstormen ontsproten zich uit het niets… Eindbalans: hier en daar een gekneusd rompeke en een tijdelijke amnesie, maar voor de rest niks ernstig!
Leerrijk tripje trouwens:

  • Nen diesel rijdt niet op super
  • altijd naar het spoor boarden (om dodelijke wandelingen te vermijden)
  • Rekeningen en nen grote groep, daar kan een hotel nog wat van leren!
  • Kopstoten op de piste zijn geen must
  • Bier en hoogte: niet de beste combinatie

De rest van de pics kan u hier en hier vinden. (later meer)

in Lifelog

One Response to “Scary Ski am Warth”

  • Renegade said

    diesel rijdt nie op super?
    uitleg? :)

Leave a Reply