20/1 2006

Fin de la semaine (tgif)

8

Voila, weer een gevarieerde week achter de kiezen. Ik ben ondertussen al 5 dagen gestopt met roken. Dat komt natuurlijk niet ten goede aan het weddenschap dat ik met Vorkmans heb afgesloten maar ik dacht zo bij mezelf wat heeft het voor zin dat ik vermager om mijn conditie te verbeteren en ondertussen mezelf zit dood te peuken. Dus probeer ik ondertussen ook dat kankergeweld uit mijn longen te halen. Tot nu toe lukt het aardig, met één of twee moeilijke momentjes per dag! En om het stoppen met roken eeen voelbaar effect mee te geven ben ik meteen ook terug beginnen lopen. Dinsdag ben ik me eventjes twee uur gaan lopen!! eindelijk ben ik eens tot aan het Ijselmeer geraakt… genieten hoor! Vanavond nog een feestje met de collega’s hier… en dan morgen weer naar Antwerpen cruisen om dan stilletjes alles mooi in te pakken om richting skibaar gebied te bollen! Oléééé…

in Lifelog

8 Responses to “Fin de la semaine (tgif)”

Leave a Reply