14/1 2006

Need for speed Saturday

1

So we’re back @ the crib in Antwerp. Gisterenavond een rush van Lelystad naar Vilvoorde voor het jaarlijkse nieuwjaarsfeestje. Blij om de collega’s uit het Vlaamsche land weder te zien. Wel was heel het gebeuren omsingeld door Alcohol en Politiecontroles maar aangezien ik maar een zeer beperkte hoeveelheid "tapwater met hop" had gesoupeerd hoefde ik mij nergens druk om te maken.
Vandaag eens gaan piepen op het autosalon. Véél volk aanwezig, die allemaal krassen en vegen maakten op die mooi bakken. Ontzettend veel mooie wagens maar niet direct iets dat mijn ogen uitstak. Wat dan weer wel de ogen uitstak waren de hostessen die daar rondliepen… ‘t zal waarschijnlijk aan mijne focus liggen… Enfin, autosalon, fijn om even rond te lopen maar daarmee is dan ook alles gezegd. Paar leuke zaken: discobar on the roll, een of andere überpatser bike, een supercool busje en een mooi zicht op het Atomium!

     
     
in Lifelog

One Response to “Need for speed Saturday”

Leave a Reply