8/1 2006

Lazy Sundays: Capitale uitstap

2

Kijk, het hoeft niet altijd Antwerpen zijn wat de klok slaagt. Vandaag een dagje wezen rondlopen in Brussel. In de buurt van "de Beurs JustitiePaleis" en "de Zavel". De Kloosterstraatjes van Brussel , als dat een belleke doet rinkelen. Mooi, gezellig maar na 10 van die winkels had ik het wel gezien al dat antiek. ‘t Is allemaal goed en wel maar met het oog op de verhuis naar Les Pays Bas ga ik niet nog meer rommel in huis halen… Ergens in een typisch cafeeke nog wat Aardbeienbier achter over geslagen… ‘t smaakt een beetje naar ne sorbet, maar als ge der te veel van sloebert, Jaarbezenkoppijn zalt zijn! Enfin, ‘t was allemaal heel mooi en leuk aldaar in onze hoofdstad, maar ben altijd toch blij als ik weer naar de echte hoofdstad mag keren! ‘t Is zoals ze zeggen: "Wat is het beste aan Brussel… den eersten trein naar Antwerpen".

     

Thuisgekomen nog snel een filmke in de DVD gezwierd: The Lords of Dogtown. Niet echt een diepgaande film maar elke Surf ‘n Skate liefhebber zal deze vlotjes verteren. Back to the skateroots met Tony Alva, S. Peralta, The Bones Brigade… they all ring a bell to me!

in Lifelog

2 Responses to “Lazy Sundays: Capitale uitstap”

Leave a Reply