7/1 2006

I can’t wait…

0

Voila, de eerste week van "het jaar des Heeren" 2006 is weer achter de rug. Behoorlijk druk en inspannend. Maar het is weer weekend en we zijn weer in de geliefde Koekestad… en daar hebben we gisteren al een beetje van geprofiteerd. Op de draakplaats was het nieuwjaarsreceptie van het "Roze Huis" Niet dat ik daar zoveel affiniteit met heb, maar de locatie was mooi. Onder de brug van de draakplaats, die voor de gelegenheid omgetoverd was tot een openlucht (under the bridge) disco! Enfin na wat Jeneverkes en Pintjes hadden we het daar ook weer gezien en zijn we verder het stad ingetrokken…
Ondertussen wordt het toch een tijd dat ik een appartementje in Nederland ga vinden. Het leven op hotel mag dan wel makkelijk zijn, ik mis toch een beetje mijn eigen ding doen. De muziek knoerhard zetten, in je boxer rondlopen, in een relaxe zetel filmke zien, eens zelf eten klaarmaken (ik heb de kaart daar al 5 keer rondgegeten) … En eenmaal een stek daar is het over en weer pendelen met zakken vol kleren etc ook weer achter de rug. Maar het komt in orde, alleen nog een beetje geduld (en dat is nou net iets wat ik niet heb.)
Verder moeten we nog maar 16 keer slapen alvorens we de de besneeuwde toppen van de Alpen gaan afcruisen!
I can’t wait!

Nog even een kleine oproep via Renegade

in Lifelog

Leave a Reply