1/1 2006

Nouvel An 2006

2

Happy New Year campers!
Dat al jullie dromen, verlangens mogen uitkomen in 2006. En indien ze niet uitkomen… dan heb de ni hard genoeg u best gedaan! Voor de rest nieuwjaar was heel afwisselend dit jaar… veel heen en weer gerij, hier en daar nen Italiaander, prachtig vuurwerk op de Schelde, alle cafés die weer dicht waren, pitake, een ruziend koppel op de tram (Annemarijn en Thomas), … de grote vraag waar mijnen auto nu toch is! Ik blijf erbij dat nieuwjaar niet echt een hoogtepunt is maar ene verplicht nummertje! Volgend jaar skip ik hem gewoon! Wie doet mee?

in Lifelog

2 Responses to “Nouvel An 2006”

  • Ik heb dit jaar al geskipt! ;-)
    Een rustig viersel met een etentje, vuurwerk en daarna het beddeke in! ‘t Kan niet elk jaar la grande fête zijn!

  • Ah ja…en de beste wensen voor 2006!! Enjoy!

Leave a Reply