1/1 2006

First day of the year ponderings

1

Heerlijke dag achter de rug, die waardig is aan een 1e januari… gewoon rustig opgestaan (mijn wagen gaan oppikken) heerlijk ontbeten,  of geluncht afhankelijk van tot welke generatie behoort. En dan gewoon 2 filmkes gehuurd waaronder mijn all time favorite: "Le fabuleux Destin d’ Amélie Poulin". Plots hunker ik weer naar het voorjaar… een beetje mensen kijken op de trappen van het Paleis, staren aan de Schelde, terrasjes, zon op je gezicht vangen, slenteren, surfen, met vrienden genieten, mezelf afvragend waar mijn droomvrouw rondloopt … plots besef ik dat ik mezelf een beetje verloochend heb de laatste weken, in de drukte de verandering ben ik even de pedalen van mezelf kwijtgespeeld. Jachtig en hitsig door het leven… not my kinda thing! Gelukkig heb ik nog mensen rond mij die me daar attent op weten te maken al dan niet tactisch… Tijd voor verandering! Laat dat dan het voornemen voor vandaag zijn!

in Lifelog

One Response to “First day of the year ponderings”

  • tbd said

    wat is er in godsnaam mis met hitsig?

Leave a Reply