29/12 2005

Essenza del Musica

0

Amaai, dat is weer even geleden dat ik muzikale voorkeur heb neergezet. Maar buiten een aantal goede groepen ben ik de laatste tijd niet veel vets tegengekomen. Waar ik me vooral aan erger is het smakeloos coveren van perfecte platen. Zo heeft één of andere (mooie) dame het lef gehad om Nothin’ else Matters van Metallica te coveren! Shame on you!! Ze proberen zoveel diepgang in het nummer te steken dat het er gewoon over is. De mensen in die clip kijken als of hun 150 puppiekes tegelijkertijd gestorven zijn onder nen pletwals ofzo! Ridicuul… Enfin, zo kan ik nog wel even doorgaan… back to the essentialz:

  1. Shakira: Don’t bother
  2. Editors: I burried the devil
  3. Leugenpaleis: Konijn me pruimen
  4. Gorki: Soms vraagt een mens zich af
  5. Golden Earring: Twilight zone
in Music

Leave a Reply